Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szaktanácsadás

Ingyenes helyszíni tanácsadással állunk vevőink rendelkezésére.

Munkánk során sok olyan esettel találkozunk, amikor valaki az utólagos hőszigetelés problémáját a lehető legolcsóbban, házi ötletekkel és módszerekkel szeretné megoldani. Sajnos azonban a rossz minőségű hőszigetelő anyag, a nem megfelelő kiegészítők (dübel, vakolat stb.) azt eredményezik, hogy a hőszigetelés látszatra ugyan elkészül, de hatása mégsem lesz, így aztán az illető nemhogy spórolt volna, de még azt a pénzt is feleslegesen adta ki, amennyibe az anyagok és a munkadíj került neki.

Megéri tehát kikérni szakképzett és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársaink véleményét, hogy egyetlen forintot se adjon ki feleslegesen!

Választ kaphat például a következő hőszigeteléssel kapcsolatos kérdéseire:

  • Milyen vastag dryvit (nikecell, hungarocell) lapot vásároljak, ha a házam X cm vastag téglából épült?
  • Hogyan lehet biztonságosan rögzíteni a hőszigetelő lapokat, hogy egy nagyobb vihar se rongálhassa meg?
  • Igaz-e, hogy a hőszigetelő lap miatt penészedni fog a házam?
  • Milyen vakolat az, ami manapság a leginkább időtálló és színtartó?
  • Hogyan előzhetem meg, hogy a madarak kicsipegessék a hőszigetelést?
  • Mennyi fűtési költséget tudok megspórolni, ha hőszigetelek?
  • Lehetséges-e egyetlen lakótelepi lakás egyedi hőszigetelése?

Szakképzett munkatársaink az alábbiakkal állnak vevőink rendelkezésére:

azonnali telefonos szaktanácsadás a 06 27 538 905 illetve a 06 20 257 0887-es telefonszámokon

Ha Ön éppen érdeklődik, tájékozódik, körülnéz, hogyan is kéne jól csinálni a hőszigetelést, vagy egyáltalán megéri-e, akkor minden bizonnyal nagy segítségére lesz az itt olvasottak után, ha kérdéseit egy szakember válaszolja meg a vonal másik végén. Hívjon bennünket a nyitvatartási idő alatt!

alkalmazástechnikai segítség

Szakemberek és laikusok számára egyaránt elmagyarázzuk, hogyan érdemes használni az egyes hőszigetelő rendszereket, kiegészítőket, hiszen számos gyártóval állunk napi kapcsolatban, tájékozódunk az újdonságokról, a technológiai változásokról.

színminta (a részletekről érdeklődjön munkatársainknál)

Kerülje el, hogy háza, mire megkapja az új színezett vakolatot, rikítson vagy szemet bántóan erős színekben káprázzon, pedig a kis színmintán olyan kellemesnek tűnt az az árnyalat! Szívesen keverünk Önnek színmintát, amit kipróbálhat egy nagyobb felületen, és eldöntheti, valóban arra a narancssárga vagy rózsaszín házra vágyik-e...

fuvarszervezés

Mivel hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően minden hőszigetelő anyag és kiegészítő azonnal a rendelkezésére áll, így elképzelhető, hogy a nálunk tett látogatás máris egy vásárlással végződik. Semmi gond, saját gépjárműparkunk az Ön rendelkezésére áll. Munkatársaink a fuvarszervezésben is készséggel segítenek.

Az oldal tetejére